Bögrés citromos muffin

 Hozzávalók:
2 bögre liszt
1 bögre  natúr (vagy citromos) joghurt
2 tojás
1 csomag sütőpor
1,5 bögre cukor
0,25 bögre olaj
1 db citrom leve és héja
2 csomag vanilliás cukor
1 csipet só


Elkészítés:
Egy tálban kissé verd fel a tojásokat a joghurttal, a citrommal, a cukorral, a vanilliás cukorral és az olajjal.
Egy másik tálban keverd össze a lisztet, a sót és a sütőport, majd keverd óvatosan a masszába.

Melegítsd elő a sütőt.

A muffinpapírral bélelt muffinsütőbe kanalazd bele a masszát a forma háromnegyedéig. 
Tedd a sütőbe és 15-20 perc alatt süsd meg.
Hagyd kicsit hűlni a formában mielőtt kiveszed belőle. 

A tetejét citromos tejszínhabbal és egy citrom gerezddel díszíthetjük (elhagyható).

Előkészítési idő: 10 perc
Sütési idő: 20 perc





Megjegyzések