Hozzávalók:
2 bögre liszt1 bögre natúr (vagy citromos) joghurt
2 tojás
1 csomag sütőpor
1,5 bögre cukor
0,25 bögre olaj
1 db citrom leve és héja
2 csomag vanilliás cukor
1 csipet só
Elkészítés:
Egy
tálban kissé verd fel a tojásokat a joghurttal, a citrommal, a
cukorral, a vanilliás cukorral és az olajjal.
Egy másik tálban
keverd össze a lisztet, a sót és a sütőport, majd keverd
óvatosan a masszába.
Melegítsd elő a sütőt.
A
muffinpapírral bélelt muffinsütőbe kanalazd bele a masszát a
forma háromnegyedéig.
Tedd a sütőbe és 15-20 perc alatt
süsd meg.
Hagyd kicsit hűlni a formában mielőtt kiveszed
belőle.
A tetejét citromos tejszínhabbal és egy
citrom gerezddel díszíthetjük (elhagyható).
Előkészítési
idő: 10 perc
Sütési idő: 20 perc
Megjegyzések
Megjegyzés küldése