Hozzávalók:
40
dkg liszt
5 dkg kakaópor
10
dkg nádcukor
1 csomag vaníliás cukor
1
csomag sütőpor
1 csipet só
2 db tojás
2
dl tej
10 dkg vaj
5 dkg étcsokoládé
10
dkg meggy
Elkészítés:
A
lisztet, kristálycukrot, vaníliás cukrot, sütőport, sót, apró
darabokra vágott csokoládét és a kimagozott meggyet összekeverjük
egy tálban.
A tejbe belekeverjük az olvasztott vajat és a
tojást majd összekeverjük.
A tejes-vajas-tojásos keveréket
ráöntjük a száraz hozzávalókra és összekeverjük.
A muffin
formákba formapapírt teszünk, és kb. a 3/4-éig megtöltjük a
tésztával.
180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt
kisütjük.
Előkészítési
idő: 10 perc
Sütési idő: 20 perc
Megjegyzések
Megjegyzés küldése