Hozzávalók:
2.5 dl tej
2.5 dl tej
3
db tojás
6
dkg cukor
4
dkg finomliszt
5
dkg vaj
3
ek cukrozatlan
kakaópor
1 cs vaníliás
cukor
5 dkg csokoládé
Elkészítés:
A
tejből, lisztből és a vajból besamel mártást készítünk,
közben adjuk hozzá a vanília kikapart belsejét vagy a
vanílliáscukrot. Kicsit kihűtjük.
A
három tojást felverjük habosra a cukorral, majd hozzákeverjük a
főzött krémhez.Elfelezzük
a krémet, és az egyikbe tesszük a kakaót és az olvasztott
csokit. Hogy egyforma sűrűségű legyen mindkét tészta, a
sárgához hozzákeverünk még 2 ek. lisztet.
Muffinpapírral bélelt formába kanalazzuk felváltva a két krémet.
A tepsit vízfürdőbe állítjuk és
megsütjük.
Előkészítési idő: 20 perc
Sütési idő: 25-30 perc
Megjegyzések
Megjegyzés küldése