Almás fahéjas muffin

Hozzávalók:
3 alma
2 bögre liszt
1 bögre cukor
1 bögre tej
fél bögre olaj
1 tojás
1 csomag vaníliás cukor
1 teáskanál sütőpor 
fahéj

 Elkészítés:

 Reszeld le az almát nagyobb lyukú reszelőn, és add hozzá a fahéjat ízlés szerint. Tedd félre addig, amíg elkészíted a tésztát.

A tojásokat keverd habosra, tedd hozzá a cukrot és a vaníliás cukrot. Utána fokozatosan öntsd hozzá a tejet és az olajat. Majd szép lassan forgasd hozzá a sütőporral vegyített lisztet. Végül keverd hozzá óvatosan az almás masszát.
Kanalazd akapszlikkal bélelt muffinformákba.Csak háromnegyedig töltsd meg, mert a tészta sütés közben jócskán megnő.
 Tedd előmelegített sütőbe, és körülbelül 20 perc alatt süsd meg.


Előkészítési idő: 15 perc
Sütési idő: 20 perc




Megjegyzések