Hozzávalók:
20
dkg liszt
10 dkg cukor
10 dkg margarin
2 tojás
1 cs
vaníliás cukor
1 cs sütőpor
1 dl tej
3 nagyobb
alma
őrölt fahéj ízlés szerint
Elkészítés:
A
meghámozott, leszerelt almákat összeforgatjuk a vaníliás
cukorral és a fahéjjal, majd félretéve állni hagyjuk.
A
sütőporral elkeverjük a lisztet.
A
cukrot, a tojásokat előzőleg megolvasztott és kihűlt margarint
egy tálban kikeverjük.
Hozzáadjuk a sütőporos lisztet. Az
egészet csomómentesre keverjük, ezután alaposan összeforgatjuk a
fahéjas almával.
A masszát muffinformákba vagy
papírkapszlikba kanalazva, 180 fokra előmelegített sütőben kb.
20 perc alatt megsütjük.
Előkészítési
idő: 15 perc
Sütési idő: 20 perc
Megjegyzések
Megjegyzés küldése